Retourneren

Particuliere bestellingen

Ben jij niet tevreden over het door jouw bestelde product? Binnen 14 dagen na ontvangst van jouw gekochte product, kun jij binnen 14 dagen jouw retour melden. Na deze melding heb jij 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Na jouw retour melding zullen wij het aankoopbedrag retour storten op jouw rekening. 

Zakelijke bestellingen

Let op! Het herroepingsrecht geldt alleen voor consumenten. In de Europese Richtlijn Consumentenbescherming is opgenomen dat zakelijke klanten (ook ZZP-ers) geen herroepingsrecht hebben. Wij vinden het belangrijk dat jij als klant tevreden bent, daarom hanteren wij de mogelijkheid tot het retourneren van bestellingen, echter onder strikte voorwaarden.

Wat kan geretourneerd worden

Wat kan niet geretourneerd worden

Als jouw retourzending niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, hebben wij het recht jouw retourzending te weigeren of het kan zijn dat wij een re-stocking fee van 25% in mindering brengen op het te retourneren totaalbedrag.

Retour Procedure

Als jij jouw bestelde product binnen 14 dagen wilt retourneren, dien jij het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen dan contact opnemen en een digitale retourlabel mailen. Het retourlabel moet aan de buitenkant van het pakket bevestigd worden, zodat jij jouw artikelen kosteloos kan retourneren. Cine Support is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet door ons worden ontvangen,  als het door ons verstrekte digitale retourlabel niet is gebruikt. 

Na ontvangst van jouw retourzending, zullen wij de product(en) en verpakking(en) nakijken of deze compleet en ongebruikt zijn. Na goedkeuring ruilen wij het product om of storten wij het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terug op jouw rekening. 

Verkeerd verstuurde of defecte producten.

Als jij een product hebt ontvangen met defect, “dead on arrival” (DOA), een verkeerd verstuurd product of producten met een technisch probleem, dan ontvang jij wederom een retourlabel. Bij producten die ontvangen zijn met een defect (DOA), dan dient men direct (uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst) contact op te nemen via onderstaand formulier. Het defecte product dient men binnen 5 werkdagen, na ontvangst van ons retourlabel, retour te sturen.  Wij zullen na ontvangst van het defecte product een nieuw exemplaar toesturen.

 

 

Retour voorwaarden

Cine Support levert voornamelijk producten op het gebied van Business to Business. Het wettelijke herroepingsrecht voor consumenten is niet van toepassing op zakelijke aankopen. Als service hanteren wij toch een retour mogelijkheid binnen 14 dagen. Echter hanteren wij strikte voorwaarden.

In orginele verpakking & nieuwstaat

Het te retourneren item dient in de originele verpakking, compleet met handleiding, warranty card en alle accessoires, retour gestuurd te worden.

Incompleet | Zonder of beschadigde verpakking

Retouren die incompleet zijn of die niet in de originele verpakking of zelfs beschadigde verpakking ontvangen worden, kunnen worden geweigerd. Mogelijk wordt er een re-stocking fee van 25% in rekening gebracht.

Beschadigd, vies of gebruikt

Als blijkt dat het geretourneerde product beschadigd is, vies is of gebruikerssporen vertoond, kunnen wij de retourzending weigeren of een re-stocking fee van 25% in mindering brengen.