Nexto DI NPS-10 CFast Compact Portable Backup Storage

SKU AAX00-0002 Categorieën ,

459,00 incl. btw

Geschatte levertijd: 3 tot 6 werkdagen

Elders goedkoper?

Heb jij dit product elders goedkoper gevonden?

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op whatsapp
Deel op email
Toevoegen verlanglijst

Beschrijving

Nexto DI NPS-10 CFast Compact Portable Backup Storage

Snelste, kleinste, lichtste! De Nexto DI NPS-10 CFast is een draagbare imagetank ontworpen voor professionele en enthousiaste fotografen en filmmakers die op zoek zijn naar een betrouwbare back-upopslag voor gebruik op locatie. Met de ingebouwde geheugenkaartsleuven en USB-poort zorgt de NPS-10 CFast voor het direct en snel kopiëren van bestanden rechtstreeks naar de interne opslag (SSD of HDD) zonder externe voeding of computer.

Maak snel en eenvoudig een back-up!

Met de X-Copy-technologie van de Nexto DI bereik je een ongelofelijke back-upsnelheid tot maximaal 350MB/s, de ultrahoge kopieersnelheid door directe gegevensoverdracht tussen opslag en geheugenkaart.

Makkelijk overal mee naartoe te nemen

Haal de stekker uit het stopcontact met Nexto! Met 2 uur accuduur, back-up je meer dan een terabyte zonder op te laden. Dankzij de duurzame maar compacte behuizing, is de Nexto DI NPS-10 overal te gebruiken zonder je zorgen te maken over schokken of stof.

Geniet van een high-performance verbinding!

Werk efficiënter met de nieuwste USB 3.1 Gen2 SuperSpeed 10Gbps die ideaal is voor veeleisende professionals. Met de ultra-veelzijdigheid van de USB Type-C biedt de NPS-10 een echt universele verbinding, snellere gegevensopdracht en opladen. Een USB Type-C kabel wordt meegeleverd.

Handig werken met een brede selectie camera’s

Maak een back-up van verschillende soorten geheugenkaarten van verschillende camera’s zonder tussenkomst van een computer. De Nexto DI NPS-10 CFast beschikt over één CFast (2.0) geheugenkaartsleuf, twee SD (UHS II) geheugenkaartsleuven en één micro-SD-geheugenkaartsleuf en een USB Type-C-poort.

Eindeloze opslagcapaciteit door eenvoudige uitwisselen van de interne schijf

De NPS-10 biedt onbeperkte opslag door eenvoudig de interne schijf (SSD of HDD) uit te wisselen. De NPS-10 is geschikt voor een 2.5 inch SATA harde schijf of SSD, maar de dikte van de interne schijf mag maximaal 7.2 millimeter zijn. Een harde schijf of SSD wordt niet meegeleverd, deze moet los worden aangeschaft!

Back-up meerdere geheugenkaarten tegelijkertijd

Met één druk op de knop maak je met de NPS-10 eenvoudig een back-up van meerdere geheugenkaarten tegelijkertijd. Wanneer meerdere geheugenkaarten worden geplaatst, maakt de NPS-10 achtereenvolgens een back-up van alle geplaatste geheugenkaarten in een enkele handeling.

Handige back-up met incrementele kopie

De NPS-10 ondersteunt de functie “incrementeel kopiëren” waarmee je meerdere keren een back-up van de geheugenkaart maakt zonder de kaart te wissen. Zo maak je alleen een back-up van de bestanden die zij toegevoegd na de laatste back-up. Dit versnelt het back-upproces en bespaart opslagruimte.

Handige en eenvoudige synchronisatie

Beheer je gegevens veiliger door in één keer een tweede back-up naar een andere externe schijf te maken. Alle gegevens die zijn opgeslagen op de interne harde schijf of SSD kunnen in één keer worden gesynchroniseerd met een externe USB-schijf. De NPS-10 analyseert de gegevens op beide schijven en kopieert alleen de toegevoegde back-upmappen naar de externe USB-schijf.

Preview 2K/4K

Met het ingebouwde 2.4 inch kleuren-LCD-scherm bekijk je eenvoudig full HD/4K-opnamen en foto’s zonder tussenkomst van een computer. Op het scherm controleer je ook eenvoudig de back-upstatus en hoeveel capaciteit de ingebouwde accu nog heeft.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nexto DI NPS-10 CFast Compact Portable Backup Storage” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met de Beste Prijs Garantie willen wij ervoor zorgen dat wij niet verslagen worden met betere prijzen. Wij houden dagelijks de prijzen van onze concurrenten in de gaten en passen onze prijzen aan waar nodig. Mocht je toch nog een product elders goedkoper zien, laat het ons weten door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij zullen de prijs op de meeste producten evenaren. Het product moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De concurrent dient een officiële Nederlandse dealer te zijn.
  • Eventuele promoties, tijdelijke acties etc, zijn niet geldig voor deze aanvraag.
  • Wij bieden geen beste prijs garantie voor producten aangeboden via Ebay, Amazon, Bol.com of andere marktplaatsen.
  • Het product moet bij de concurrent op voorraad zijn
  • Geen beste prijs garantie op ex-demo, occasions of outlet producten
  • De beste prijs garantie kan niet aangevraagd worden na aankoop van een product.
  • Deze aanvraag is niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De concurrent is aangesloten bij Thuiswinkel waarborg, Webshop Keurmerk of een ander keurmerk.

Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met onze helpdesk via 085-1309117 of helpdesk@cinesupport.nl

Nexto DI NPS-10 CFast Compact Portable Backup Storage